Van Mierlo-Dinkq

Bouw & Installatie

Een grondige analyse van het bestaande vastgoedobject, hier nieuwe ideeën voor ontwikkelen en met het juiste plan op tafel komen: dat is de hedendaagse uitdaging. En wat is nu duurzamer dan gebruik te maken van de bestaande voorraad en deze laten aansluiten op de hedendaagse leefbehoeften? 

Van Mierlo-Dinkq is een beproefde samenwerking van twee familiebedrijven die elkaar aanvullen en versterken. Van Mierlo beschikt over 90 jaar ervaring in bouw en ontwikkeling, terwijl Dinkq een jong bedrijf is met ruime ervaring op het gebied van renovatie, transformatie en groot onderhoud. Door krachten te bundelen ontstaat er een slagvaardige én betrouwbare bouwpartner. Van Mierlo-Dinkq heeft een efficiënte en flexibele werkwijze met korte communicatielijnen, waardoor wij in staat zijn elk project succesvol uit te voeren.
 
Of het nu gaat om kleinschalig onderhoud in de particuliere sector, een grootschalig renovatieproject in het kader van stedelijke herstructurering of het transformeren van gebouwen naar een nieuwe functie, samen met de opdrachtgever en het projectteam zoeken we naar een passende uitvoering binnen het beschikbare budget, om een oud gebouw nieuw leven in te blazen.