De samenwerkingspartners

Forum Rotterdam

Het ontwerp van FORUM Rotterdam is van een Rotterdams architectenteam van internationale faam bestaande uit OMA en Wessel de Jonge Architecten. Sprangers Bouwbedrijf uit Breda en Van Mierlo-Dinkq uit Maasdijk zijn verantwoordelijk voor de bouw van FORUM Rotterdam.

 • Multi Netherlands

  Ontwikkelaar

  Multi Netherlands is onderdeel van Multi Corporation, één van de grootste ondernemingen binnen Europa en Turkije op het gebied van investering, exploitatie en (her)ontwikkeling van winkelcentra.

 • ASR Property Fund N.V.

  Belegger

  a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer is één van de grootste vastgoedvermogensbeheerders in Nederland. Al meer dan 125 jaar belegt a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer direct en indirect in vastgoed en beheert het vastgoedportefeuilles voor institutionele beleggers. a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer koopt, verkoopt, verhuurt, onderhoudt en herontwikkelt vastgoed voor deze klanten op basis van volledige handelingsbevoegdheid.

 • Syntrus Achmea Real Estate & Finance

  Belegger

  Syntrus Achmea Real Estate & Finance financiert, ontwikkelt en investeert in vastgoed en hypotheken In opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers. In totaal beheren we 19,6 miljard euro voor meer dan 60 klanten. Syntrus Achmea Real Estate & Finance staat voor verantwoorde rendementen, duurzaamheid, kwaliteitsvastgoed en transparantie.

 • Sprangers bouwbedrijf bv

  Bouw

  Sprangers Bouwbedrijf is specialist in utiliteitsbouw voor het bedrijfsleven. Met 4 vestigingen verspreid over Nederland en ruim 215 jaar bouwervaring en duizenden gerealiseerde bouwprojecten, heeft Sprangers een duidelijke footprint achtergelaten.

 • Van Mierlo-Dinkq

  Bouw & Installatie

  Een grondige analyse van het bestaande vastgoedobject, hier nieuwe ideeën voor ontwikkelen en met het juiste plan op tafel komen: dat is de hedendaagse uitdaging. En wat is nu duurzamer dan gebruik te maken van de bestaande voorraad en deze laten aansluiten op de hedendaagse leefbehoeften? 

Heeft u vragen over het project?

Vraag het onze omgevingsmanager of bel 0800-FORUM010

Volg het project