Start bouw Forum Rotterdam en Informatieavond

Het werk aan Forum, tussen Coolsingel, Koopgoot, Lijnbaan en Binnenwegplein (oude gebouw van ABN-Amro), start op 30 augustus 2017. Eind 2015 was het ontwerp voor Forum gereed en hebben wij belangstellenden uit de binnenstad daarover geïnformeerd. De laatste 1,5 jaar zijn gebruikt voor vergunningen, afspraken met betrokkenen en om de bouw voor te bereiden. Nu is het dan zover. 

Graag nodigen wij iedereen die in de directe omgeving van Forum woont of een onderneming heeft, uit voor een informatiebijeenkomst. Die vindt plaats op dinsdagavond 21 september 2017 vanaf 18:30 uur in de Townhall van het WTC aan het Beursplein. Ook belangstellende ondernemers en bewoners uit een groter deel van de binnenstad zijn welkom. Op deze avond zullen wij u informeren over het plan: wat komt er en hoe gaat dat er uit zien, Ook gaan wij in op de bouw zelf: de planning, de bouwlogistiek en de organisatie van de bouwplaats. Vertegenwoordigers van de ontwikkelaar (Multi) en de aannemer (Sprangers) zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. 

Tijdens de bouw zullen wij op geëigende momenten de omgeving informeren via kanalen van de UDSR (ondernemers), Roffanum (bewoners) en de gemeente (binnenstad). Ondernemers en bewoners in de directe omgeving van de bouwplaats bieden wij aan om per email geïnformeerd te worden over relevante feiten. 

Deze diret betrokkenen verzoeken wij om hun emailadres met naam en adres door te geven. Dat kan op een lijst op de informatie-avond, maar als u dan niet kunt kan dat ook via het emailadres van het project: info@forumrotterdam.nl.