Nachtwerkzaamheden week 38 2017 (18-09-2017 t/m 22-09-2017)

Sprangers Bouwbedrijf bouwt op dit moment aan Forum Rotterdam. Om ervoor te zorgen dat de bouwplaats zo goed mogelijk toegankelijk is voor het bouwverkeer, vinden in week 38 ’s nachts werkzaamheden plaats aan de Van Oldenbarneveltplaats en de Coolsingel.

De planning:

De werkzaamheden starten in de nacht van maandag 18 september op dinsdag 19 september en eindigen in de nacht van vrijdag 22 september op zaterdag 23 september.

De werkzaamheden:

In week 38 wordt ’s nachts, na het passeren van de laatste tram, het straatwerk in de nabijheid van de tramrails verwijderd en worden stelconplaten (een soort betonplaten) gelegd. Ook worden enkele klaphekken geplaatst voor de doorstroming van de trams. Daarnaast wordt het fietspad aan de Coolsingel omgeleid.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die in week 38 zullen plaatsvinden bij Forum Rotterdam of heeft u vragen? Dan kunt u tussen contact opnemen met Sprangers Bouwbedrijf op het volgende telefoonnummer: 0765239900.

Tot slot

Helaas betekenen werkzaamheden zoals deze enige geluidsoverlast voor u en uw omgeving. We proberen dit uiteraard zoveel mogelijk te beperken en vragen om uw begrip.